تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است

محوطه داشخانه که مربوط به سدهٔ ۵ تا ۸ هجری قمری است و در یک کیلومتری شمال روستای زالی واقع شده است . این اثر توسط باستان شناس احمد نیک گفتار در سال ۱۳۸۴ مورد شناسایی قرار گرفت و در تاریخ ۲۲ آبان ۱۳۸۶ با شمارهٔ ثبت ۱۹۹۷۳ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده ‌است . به نظر احمد نیک گفتار این محوطه همان قریه نهامود یکی از قرای مهم ولایت جهان وارغیان در دوره تیموری است که شهاب الدین عبدالله خوافی در سال ۸۲۲ هجری قمری از آن یاد کرده ‌است . طبق بررسی‌های صورت گرفته در گذشته ساکنین قریه نهامود خانه‌های خود را با مصالح خشت و چینه ساخته بودند و داخل خانه‌ها را با پیه‌سوزهای سفالی با ریختن روغن گیاه منداب روشن می‌کردند .
کوره گلو پزی : یکی از آثار باقی مانده از ساکنین محوطه داشخانه (قریه نهامود) کوره گلو پزی است . این کوره امروزه در ضلع شمالی محوطه داشخانه واقع شده ‌است . با توجه به بررسی‌های صورت گرفته چنین به نظر می‌رسد که در یک برهه‌ای از زمان به دلیل طغیان رودخانه و سیلاب‌های عظیم از کوه این کوره به شدت آسیب دیده و با گل و لای پر شده ‌است . از ساختار معماری اطلاعات چندانی وجود ندارد اما طبق یک بریدگی ایجاد شده توسط حیوانات چنین به نظر می‌رسد که این کوره یک دالان وسیع به سمت شرق دارد که در فواصل منظم در سقف این راهرو دودکش قرار گرفته ‌است . علاوه بر راهرو ذکر شده در ضلع جنوبی و شمالی آن یک راهرو به شکل گربه‌رو وجود دارد .
کاریز و قنات : مهندسین این روستا با توجه به اطلاع از ساختار آب‌های زیر زمینی اقدام به حفر یک رشته قنات در حاشیه سمت راست رودخانه نهاجرد نموده‌اند . که طول این قنات‌ها در حدود ۶ کیلومتر می‌باشد و امروزه تعدادی از این حلقه چاهها به صورت مسدود شده قابل مشاهده می‌باشد .
صنعت سفالگری : یکی از هنرهای موجود در محوطه داشخانه (قریه نهامود) صنعت سفالگری است . با توجه به پراکندگی سفالینه‌ها وجود اشیایی به شکل توپی‌های نشان از فعال بودن این هنر در دوره سلجوقی تا اواخر تیموری است . که نیاز به مطالعات و کاوش‌های باستان شناسی می‌طلبد . به طور کلی سفال‌های موجود سطح محوطه داشخانه را به دو گروه لعابدار و بدون لعاب می‌توان طبقه بندی کرد . ظروف بی لعاب ؛ این گروه شامل ظروف با نقش کنده ، قالبی و افزوده می‌باشد . ظروف لعابدار : این گروه به زیر مجموعه‌های زیر شامل ظروف با لعاب یکرنگ ساده ، نقاشی زیر لعاب واسگرافیتو طبقه بندی می‌شود .

تا  
E-nmad